PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

S-a terminat cu boieria! Încep ridicările de mașini în municipiul Satu Mare

Atenție, șoferi! După ce a achiziționat o autoutilitară de ridicat mașini, Primăria Satu Mare va da undă verde începerii ridicării autoturismelor parcate neregulamentar pe străzile din oraș. Proiectul de hotărâre care vizează acest aspect va fi supus votului în cadrul ședinței Consiliului Local ce va avea loc la mijlocul acestei săptămâni.

,,Având în vedere faptul că locurile de parcare de pe raza municipiului sunt administrate de către Administrația Domeniului Public Satu Mare, pentru a se putea asigura buna funcționare automatelor de parcare respectiv pentru a se putea asigura mentenanța acestora, se impune transmiterea automatelor de parcare precum și a autoutilitarei în administrare către serviciul public anterior amintit”, se arată în proiectul de hotărâre.

De menționat faptul că în această perioadă angajații Administrației Domeniului Public sunt la cursuri de pregătire, urmând ca acțiunile de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Satu Mare să înceapă undeva la sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie.

Șoferii care parchează în zone interzise vor avea de plătit, pe lângă amenda de parcare, un tarif de ridicare a autoturismului, în valoare de 300 lei, un tarif de transport auto de 200 lei şi un tarif de depozitare de 50lei/ zi.