PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Fetiță, de 2 ani, dispărută fără urmă! Căutată de polițiști, pompieri și jandarmi

UPDATE. Fetița dispărută în această dimineață în Cehal nu a fost găsită nici la această oră, cu toate că mobilizarea este una impresionantă. Zeci de polițiști, pompieri, jandarmi și localnici sunt pe urmele minorei. Căutările vor continua și pe timpul nopții.

Fetiță dispărută în Cehal! O fetiță în vârstă de 2 ani a dispărut astăzi în zona localității Cehal. Mai exact, în această dimineață, în jurul orei 10.30, părinții au observat că fetița nu se afla în căruța cu care se deplasau în comuna Cehal. La fața locului s-au deplasat echipe mixte de pompieri, jandarmi și polițiști.

Polițiștii s-au sesizat în jurul orei 14.00. În jurul orei 16.30, s-a cerut sprijinul și celorlalte structuri, până atunci polițiștii au efectuat verificările care se impun în cazul dispariției unui minor.

De la ora dispariției și până când au sesizat poliția, părinții au căutat-o singuri.

Nu mai puțin de 13 pompieri cu patru autoturisme Duster, 7 jandarmi și 5 polițiști, precum și zeci de localnici au plecat în căutarea fetiței.

Părinții fetiței locuiesc în satul Giurtelecu Hododului, comuna Hodod, județul Satu Mare, iar în momentul dispariției fetiței, aceștia se aflau cu căruța în comuna Cehal.

Vom reveni cu detalii.