PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Coica ar putea candida din nou la Primărie. Anunțul făcut azi

Fostul primar şi lider al PSD, Dorel Coica, ar putea candida din nou la Primăria municipiului Satu Mare. Anunțul a fost făcut chiar de fostul edil al Sătmarului, în cadrul unei conferințe de presă.

Fostul primar al municipiului a anunțat că a preluat coordonarea partidului Pro România condus de Victor Ponta şi va candida doar în cazul în care vor fi alegeri în două tururi.

“Dacă vor fi alegeri în două tururi la primărie atunci am să încerc să revin. Votanţii ce au fost alături de mine atunci sunt şi acum şi sunt încurajat şi de cei care nu m-au votat sau au avut alte opțiuni. Dar doar dacă va fi din două tururi, dacă nu, nu are rost pentru că iarăşi va câştiga un candidat al UDMR-ului”, a afirmat Coica.

El a afirmat că nu îşi doreşte funcţii în partidul Pro România, ci doreşte să îl pregătească pentru tineri.

De asemenea, Coica a mai declarat că partidul în care activează are deja peste 50 de membri pe municipiu, iar ușa noii formațiuni este deschisă pentru toți persoane din PSD, oamenii de calitate, în special pentru cei tineri.

Coica speră ca Pro România, partid fără condamnați și oameni cu dosare penale, să ia cel puțin 5 procente la alegerile europarlamentare și un scor mult mai bun la prezidențiale, în județul Satu Mare.

Dorel Coica nu a ezitat să arunce săgeți către Partidul Social Democrat, spunând PSD nu mai există în Satu Mare, iar partidul condus de Dragnea creează dizgrație și greață. Mai mult, fostul edil de Satu Mare a ținut să transmită un mesaj pentru postaci: ,,Nu vom riposta, vrem să facem o politică pro”, a conchis Coica.

La conferința de presă susținută în această după-amiază a participat și secretarul general al partidului Pro România Satu Mare, Florin Gavriș.