PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Lucrările la mall-ul NEPI, în stadiu avansat. Începe construcția sensului giratoriu

Lucrările la noul Mall NEPI se află într-un stadiu avansat. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a anunțat finalizarea unor obiective importante din marele proiect.

,,Parteneriatul Primăria municipiului Satu Mare cu NEPI- Rockcastle continuă! Au fost finalizate lucrările pe străzile Digului și Dunării. Urmează amenajarea unui nou sens giratoriu pe Drumul Careiului”, a declarat, astăzi, Kereskenyi Gabor.

Noul Mall NEPI își va deschide porțile la începutul lunii decembrie, investiția fiind evaluată la aproximativ 40 milioane de euro.

Despre noul Mall NEPI

Pentru NEPI Rockcastle, Shopping City Satu Mare, cu o suprafață construită de aproape  40.000 de metri pătrați, va fi un proiect care va marca și o serie de inovații, aduse pentru prima dată în centrele din România. Un exemplu este conectarea terasei exterioare, printr-o pasarelă peste râul Someș, cu zona de promenadă și Centrul Vechi ale orașului, facilitând crearea unor spații exterioare de petrecere a timpului liber, cu vedere unică asupra orașului.

Dintre cele 90 de branduri ce urmează să fie deschise, unele vor fi prezente pentru prima oară în regiune, mixul de chiriași fiind croit special pentru a răspunde dorințelor și nevoilor sătmărenilor. Astfel, centrul comercial va cuprinde o ofertă completă, acoperind toate segmentele de interes: de la fashion, frumusețe, sport, tehnologie, home&deco, jucării și produse pentru copii, până la servicii pentru toate nevoile. Viitorul mall pune la dispoziției și peste 1.100 de locuri de parcare, dispuse pe două nivele.