PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. O sătmăreancă luptă pentru titlul de voluntarul anului la Crucea Roșie. Are nevoie de voturile noastre

Sătmăreanca Hannelore Ghișan, lidera de tineret a Filialei Satu Mare a Crucii Roșii se află în luptă pentru titlul de voluntarul anului la Crucea Roșie. Tânăra are nevoie de votul sătmărenilor pentru a concura cu șanse reale în lupta pentru acest titlu important, ce va fi decernat în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor Crucii Roșii Române.

Crucea Roșie Romania a dat startul la votul public din cadrul Galei Nationale a Voluntarilor Crucii Rosii Române 2018, editia a II-a, un proiect initiat de către tinerii voluntari și ce are ca obiectiv promovarea si recunoasterea meritelor voluntarilor de Cruce Rosie.

Campania de vot se deruleaza în perioada 24-29 noiembrie. Crucea Rosie Satu Mare a intrat în aceasta competitie cu lidera Filialei, Hannelore Ghișan, pe care sătmărenii o pot vota intrând pe site-ul gala.crucearosie.ro.

Evenimentul este organizat de către Sediul Central al Societății Naționale de Cruce Roșie din România (SNCRR) cu sprijinul reprezentanților tineretului din cadrul Comitetului de Direcție al organizației.