PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Primele declaraţii ale negreşteanului ce a omorât 3 persoane. Vrea în libertate!

Negreşteanul Ionuţ M, cel care a omorât cu maşina trei persoane în judeţul Constanţa, a cerut să fie eliberat din arest.

Potrivit siteului ziuacontranţa.ro, el a spus în faţa judecătorilor că îi pare rău pentru cele întâmplate. Cu privire la faptul că a fugit de la faţa locului, avocatul acestuia a încercat să explice magistraţilor că acesta suferise un şoc psihic şi emoţional extrem de puternic, astfel că nu a mai fost coerent nici în gândire şi nici în mişcări. Din această cauză, susţine avocatul, şoferul vinovat ar fi mers singur pe stradă s-ar fi ascuns sub pod.

Filmul tragicului accident

Reamintim că negreşteanul de 33 de ani, vinovat de accidentul soldat cu trei morți ce a avut loc lângă localitatea Ovidiu (Constanța), este băiat de bani gata. Ionuţ. M. provine dintr-o familie care are lucrări la autostrada din județul Constanța. Cunoscuţii spun că în general era o persoană liniştită, astfel că nu îşi pot explica fapta sa. El a fost arestat pentru 30 de zile.

Ziua de Constanţa a prezentat primele imagini cu el în cătuşe.

Potrivit presei locale, bărbatul de 33 de ani, a condus băut mașina  dinspre Kogălniceanu spre Ovidiu, iar la un moment dat a pierdut controlul autoturismului marca Mercedes, a intrat pe contrasens şi a izbit violent un auto marca Hyundai. Două femei, de 31 de ani şi 61 de ani, aflate în Hyundai au murit, pe loc, iar o fetiţă a fost declarată decedată după zeci de minute de resuscitare. Un bărbat de 44 de ani a fost transportat la spital cu fractură.