PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Prima mașină parcată neregulamentar, ridicată la Satu Mare!

Prima mașină parcată ilegal pe o stradă din municipiul Satu Mare a fost ridicată în această dimineață, luni, 6 mai, de reprezentanții Administrației Domeniului Public (ADP).

Cuantumul sancțiunii pentru ridicare-transport-depozitare este de 550 de lei. În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei. După ce trec 24 de ore de ridicare se adaugă o taxă de 50 de lei pe zi.

În vederea restituirii mașinii ridicate, proprietarul acestuia se va prezenta la spațiul special amenajat, îngrădit și supravegheat video, pe Strada Gara Ferăstrău nr.9, unde va prezenta cartea de identitate, permisul de conducere și cartea de identitate sau certificatul de înmatriculare a autovehiculului.

După restituirea autovehiculului va fi  nevoit să se prezinte la agentul constatator din cadrul Poliției Locale Satu Mare în vederea întocmirii procesului verbal de constatare a contravenției, în caz contrar acesta va fi întocmit în lipsă.

Sursa foto: Szatmar.ro