PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

PSD: Peste 118 milioane de euro pentru proiectele de infrastructură din județul Satu Mare

PSD Satu Mare transmite sătmărenilor că proiectele de infrastructură din județul Satu Mare vor beneficia de peste 118 milioane de euro pentru a fi implementate.

Redăm integral comunicatul de presă transmis dePSD Satu Mare:

Infrastructura pe care sătmărenii o așteaptă de o viață! Peste 118 milioane de euro în drumurile din județ

Pentru a reduce decalajul dintre orașe și sate, Guvernul PSD investește în drumuri, apă, canal, școli și centre medicale în toate localitățile, fără să țină cont de culoarea politică a primarilor.

Guvernul PSD finanțează cele mai mari proiecte de infrastructură pe care sătmărenii le așteaptă de o viață. Infrastructura rutiera a județului Satu Mare beneficiază prin PNDL, coordonat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), de peste 118 milioane de euro pentru modernizarea și efectuarea de reparații capitale la 20 de drumuri județene, proiecte implementate de Consiliul Județean Satu Mare. Finanțările obținute cu sprijinul și implicarea consilierilor locali, județeni, a parlamentarilor și miniștrilor PSD care reprezintă interesele locuitorilor județului Satu Mare la București vor avea un un impact pozitiv atât asupra calității vieții locuitorilor, dar și asupra creșterii economice a zonei.