PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Doi șoferi, un bărbat și o femeie, prinși cu alcoolemii uriașe pe șoselele județului

Actiunea de control a Politiei Rutiere, organizata vineri noaptea in Bucuresti si in Judetul Ilfov, a urmarit in principal conducatorii auto aflati sub influenta alcoolului, dar si alte categorii de abateri de la normele de circulatie

Polițiștii din cadrul Secțiilor de Poliție Rurale Beltiug și Petrești au identificat la volanul unor autoturisme, la data de 6 iulie a.c., două persoane care se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Astfel, polițiștii au depistat pe raza localității Terebești o femeie, de 42 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism având o îmbibație alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma unui control efectuat pe raza localității Pișcolt, a fost depistat de polițiști un sătmărean, de 46 de ani, care se afla la volanul unui autoturism aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,36 mg/l alcool pur în aerul pur expirat.

Ambii șoferi au fost conduși de polițiști la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. În ambele cauze s-au întocmit dosare penale.

Sursa: IPJ Satu Mare