PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. Invitație la distracție: Începe Festivalul Berii „Hops & Beats”. Programul oficial

Astăzi începe Festivalul Berii Artizanale ,,Hops & Beats”, iar sătmărenii sunt invitați să ia parte la distracția ce va avea loc în Piața 25 Octombrie. Timp de trei zile, muzica unor artiști renumiți va răsuna în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, iar berea proaspătă va fi la discreție.

„Hops & Beats” Beerfest 2019, cel mai important festival de bere craft care se desfășoară pentru a doua ediție în Satu Mare își deschide oficial porțile în această seară, iar organizatorii promit un weekend spectaculos în centrul orașului.

,,Vă așteptăm cu drag să gustați cele mai bune beri produse în Satu Mare, cei mai buni mici și cele mai bune grătare”, este invitația organizatorilor pentru sătmăreni.

Bere obținută în schimbul jetoanelor

„Din acest an introducem sistemul de jetoane. Se vor putea cumpăra jetoane, cu care se va putea lua bere sau mâncare. Un jeton, adică o bere, va fi 5 lei. La alimente, la meniuri ne gândim că vor fi fripturi, iar preţurile în multiplu de 5 lei. Încercăm să oferim şi partea de alimentaţie publică la un preţ foarte accesibil. Jetoanele vor putea fi returnabile dacă nu se consumă”, au mai spus organizatorii.

Noul sistem cu jetoane este introdus în special pentru a reduce timpul de servire, dar şi a uşura munca vânzătorilor. Adică totule ste simplu, dai un jeton şi primeşti o bere. Mâncarea va fi pregătită pe plite electrice, deci va fi un festival fără fum!

Pregătiri intense sunt şi pe partea de vânzare bere. Vor fi patru puncte, adică circa 30 de dozatoare ce vor putea umple 90 de pahare într-un minut.

Vor concerta formaţii precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Mr. President și IRIS. Programul îl găsiţi mai jos.

Exit mobile version