PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

O fundație din Satu Mare are nevoie de o nouă ambulanță: ,,Ajută-ne să salvăm viețile celor nevoiași”

Mulți sătmăreni nu își pot permite transportul cu ambulanța la diferite spitale unde trebuie să primească îngrijirea de care au nevoie! Aici intervine Fundația Maurer, care acordă primul ajutor rapid în satele unde se ajunge greu și unde îngrijirea adecvată poate face diferența între viață și moarte. Acum însă, cea care are nevoie de ajutor este chiar Fundația, reprezentanții ei făcând un apel la sătmăreni: ,,Ajută-ne să cumpărăm o ambulanță și un defibrilator cardiac performant prin care să putem oferi șanse egale la sănătate și viață tuturor!”

 

Ambulanta veche de care dispunem nu face față așa cum ne-am dori! Patul joacă la gropi sau la curbele mai abrupte, în plus ambulanței îi lipsesc aparaturi moderne care sunt esențiale pentru salvarea de vieți omenești! Ambulanta veche din dotare pe care am dori sa o schimbam cu o ambulanta performanta prin care sa oferim conditii si transport mai sigur pentru toți cei care au nevoie!

Pentru a cumpara ambulanta, Fundația Maurer are nevoie de 20.000 de euro. Donează și tu, oricât de puțin

Cont pentru donatii în lei: RO60BTRL03101205K39281XX

Cont pentru donatii în USD: RO84BTRL03102205K39281XX

Cont pentru donatii în Euro: RO35BTRL03104205K39281XX

Beneficiar Fundatia Maurer

Banca Transilvania, Satu Mare, Romania

SWIFT: BTRLRO22SMA

Despre Fundația Maurer

Fundatia a fost inființată în 1997 de către dl. Maurer Róbert, în primul rând pentru a desfăsura activităti în domeniul social, cum ar fi: îngrijire persoane vârstnice, ajutorarea familiilor provenite din categoriile defavorizate, ajutorarea persoanelor aflate în perioada postoperatorie, după operații suferite pe cord.

De asemenea, în zonele unde nu există asistență medicală, cu titlu gratuit, facem măsurători de glicemie și tensiune arteriala. Fundația dispune și de o ambulanță cu care asigurăm, tot cu titlu gratuit, transportul pacienților, atât pe plan intern, cât și inafara granițelor tării.