PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&LIVE. Dan Barna, întâlnire cu sătmărenii în Pasajul Corneliu Coposu

Dan Barna, candidatul alianței USR PLUS pentru funcția de președinte a României, s-a aflat în această după-amiază, în municipiul Satu Mare, unde și-a prezentat proiectul de Președinte.

Barna le-a dat sătmărenilor întâlnire în centrul orașului, pe pasajul Corneliu Coposu, pentru a le prezenta proiectul său de președinte. Totodată, acesta a dorit să se întâlnească cu oamenii pentru a le asculta, la rândul său, doleanțele și sugestiile.

“Este o zi specială, este Ziua Armatei Române. Îmi exprim toată consideraţia pentru fiecare soldat, de la soldat la general, care activează în Armata Română. Prima prioritate a programului meu pentru preşedinţia României, în ceea ce priveşte Armata, este un acord politic multianual pentru apărare şi transpunerea deciziilor strategice asumate în domeniul politicii de securitate. Un astfel de acord îl văd ca o prioritate pentru predictibilitatea noastră în calitate de membri NATO. Faptul că România are o poziţie respectată în NATO se datorează Armatei Române”, a spus Barna.

Barna îi chemă la dezbateri pe Iohannis și Dăncilă

În cadrul conferinţei, Dan Barna a lansat o invitație celor doi contracandidați Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă de a participa la dezbateri live. Liderul USR doreşte confruntări de idei, o dezbatere, în fața românilor.

“Haideți să vorbim despre România, în fața cetățenilor”, le-a transmis Barna.

Cum a decurs întâlnirea, puteți viziona în videoclipul transmis LIVE de reporterii PortalSM.