PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. A fost ales noul viceprimar al municipiului Satu Mare!

A fost ales noul viceprimar al municipiului Satu Mare, în această după-amiază! Consilierul local Gheorghe Stan este noul viceprimar al municipiului Satu Mare. El a ocupat postul care a fost lăsat în urma demisiei Doinei Feher, cea care a fost implicată în scandalul introducerii fiului pe listele beneficiarilor de locuinţe ANL.

Proiectul de hotărâre privind alegerea noului viceprimar al municipiului Satu Mare a fost dezbătut, astăzi, în şedinţa Consiliului Local.

PNL Satu Mare l-a propus în mod oficial pe consilierul local Gheorghe Stan, cel instalat în funcţie în urmă cu o lună. Consilierii PSD l-au propus, pe de altă parte, pe consilierul local Romeo Pop. Consilierii locali au intrat pe rând în cabina de vot, unde au votat cu DA sau NU pentru candidatul favorit. Rezultatul votului a fost: 14 voturi pentru Gheorghe Stan și 6 voturi pentru Romeo Pop. Din totalul de 23 de consilieri locali, au fost prezenți 20.

Așadar, începând de astăzi, viceprimarii municipiului Satu Mare sunt Gheorghe Stan (PNL) și Adrian Albu (PNL).

În interiorul PNL au avut loc discuţii aprinse pentru ocuparea postului de viceprimar. O altă opţiune era consilierul Romeo Pop, care are mai multă experienţă administrativă în Consiliul Local, însă conducerea partidului a ales să îl propună pe Gheorghe Stan.

Primul interviu cu noul viceprimar al municipiului Satu Mare, Gheorghe Stan