PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Peste 400 de copii nevoiași din județul Satu Mare, cadouri de la Ajutoarele lui Moș Crăciun

Peste 400 de copii nevoiași din județul Satu Mare, cadouri de la Ajutoarele lui Moș Crăciun. Campania umanitară “Ajutoarele lui Moș Crăciun”, ediția 2019, s-a încheiat în acest sfârșit de săptămâna cu vizita voluntarilor la copiii din familiile nevoiașe din Supurul de Jos și Supurul de sus, județul Satu Mare.
Peste 50 de copilași au așteptat nerăbdători echipa Moșului și i-au întâmpinat cu colinde. Nerăbdarea a fost mare când au văzut cadourile, dar și mai mare a fost bucuria când fiecare a primit exact ceea ce a scris în scrisoarea către Moș Crăciun.
Tot sâmbătă, voluntarii au ajuns la Andrid, Odoreu și Botiz, la copilașii care nu au reușit să participe la petrecerea de vineri, atunci când Asociatia “Apel la acțiune” a organizat o mega petrecere pentru cei mici.
Peste 300 de suflete din centrele de plasament și din familii sărace au fost duse la Auchshopping să se întâlnească cu Moș Crăciun. În așteptarea Moșului, cei mici s-au distrat cu Ella Bella, Stela Danciu, Clubul lui Mickey Mouse și Michelino. Când a venit Moșul, mulți dintre copilași au fost copleșiti de emoții și au rămas surprinși de numărul mare de cadouri primite. Bucuria și recunoștința față de voluntari li se putea citi pe față.
Asociatia “Apel la acțiune” aduce, pe această cale, mulțumiri tuturor celor care au luat scrisori și au îndeplinit dorințele copiilor, precum și sponsorilor și partenerilor care au adus un zâmbet pe fețele celor cu care soarta nu a fost atât de blândă.
Asociatia va continua să vină in sprijinul copiilor din familiile defavorizate, iar cu acest prilej se face apel la toți cei care doresc să se implice prin donații. Doritorii pot urma o procedura simplă, accesând  https://apellaactiune.ro/2019/
Ajutoarele lui Moș Crăciun va ureaza sarbatori binecuvântate alături de cei dragi.