PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Crimă în județul vecin. Și-a ucis fosta soție sub privirile copilului de 2 ani

Un bărbat și-a ucis fost soție, azi-noapte, într-un apartament de pe strada Gării din municipiul Baia Mare. Crima ar fi avut loc de față cu copilul acestora, în vârstă de 2 ani, potrivit ActualMM.

Vecinii din scara de bloc au declarat pentru ActualMM.ro cum s-ar fi petrecut crima. Potrivit acestora, bărbatul s-ar fi mutat în chirie în urmă cu aproximativ două luni în apartamentul respectiv, împreună cu fetița sa în vârstă de 2 ani. Acesta era despărțit de soție, care însă mergea deseori în vizită la fostul soț pentru a-și vedea fetița. Ieri, băimăreanca a mers în vizită ca deobicei, însă de data aceasta nu s-a mai întors. Primele suspiciuni au apărut în momentul în care ea nu s-a mai prezentat la muncă, colegele ei fiind cele care au dat alarma. Actualul concubin al femeii a alertat poliția despre dispariția acesteia.

Polițiștii au luat imediat urma femeii și s-a descoperit că aceasta fusese văzută ultima dată mergând în vizită la fetița sa, în apartamentul fostului concubin. Martori de la fața locului au declarat pentru ActualMM.ro că, inițial, suspectul de crimă nu a vrut să îi primească în casă pe polițiști, spunându-le că fosta sa soție a dispărut. Anchetatorii au reușit să pătrundă în locuință doar cu ajutorul proprietarului, care a ajuns și el la fața locului. Potrivit surselor noastre, în apartamentul în care se mai afla și fetița de 2 ani, a fost găsită femeia decedată.

“Aseară, un bărbat a sesizat poliția că o femeie de 36 de ani, concubina sa, nu s-a întors la domiciliu și nu poate lua legătura cu ea. Polițiștii au demarat de urgență activități specifice pentru căutarea sa. Femeia a fost găsită decedată, într-un imobil de pe strada Gării din Baia Mare. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului în vederea efectuării necropsiei. Întrucât există suspiciuni cu privire la comiterea infracțiunii de omor, cazul a fost preluat de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș.

Bănuit de comiterea faptei este fostul concubin al victimei, un bărbat în vârstă de 47 de ani, față de care s-a dispus măsura internării la spitalul din Sighetu Marmației. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a comis fapta”, a declarat pentru ActualMM, Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.