PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Rareş Bogdan doreşte o alianţă la Satu Mare care să zdrobească PSD şi UDMR

Europarlamentarul Rareş Bogdan, unul dintre cei mai importanţi lideri ai PNL, a declarat că îşi doreşte o alianţă de dreapta la Satu Mare care să zdrobească atât PSD cât şi UDMR.

Întrebat de fostul primar Dorel Coica dacă ar fi acord cu o alianţă între PNL şi Pro România la nivelul municipiului Satu Mare, Rareş Bogdan a răspuns că adversarul aici nu este doar PSD ci şi PNL.

“Nu cunosc foarte bine realitatea din Satu Mare, dar sunt de acord cu o alianţă care să zdrobească pe de o parte PSD-ul şi pe de o altă parte UDMR-ul. Deci, din punctul meu de vedere, Satu Mare trebuie să aparţină dreptei, şi atunci şi partidul de centru pe care îl reprezintă Ponta, cred că e mai aproape de valorile noastre liberale decât valorile domnului Govor sau ale liderilor UDMR. La Satu Mare e o situaţie specială în care adversarul nu este doar PSD ci şi UDMR”, a spus Rareş Bogdan, la ITV.

În opinia sa, Adrian Cozma nu şi-a spus încă primele cuvinte în politica din Satu Mare.

“Sigur că Adrian Albu este preşedintele partidului, dar eu nu vă ascund că am o admiraţie deosebită şi încredere totală în Adrian Cozma. În momentele importante ei stau spate în spate şi umăr la umăr şi luptă pentru votanţii liberali şi pentru sătmăreni. Deci preşedintele oficial, omul care reprezintă oficial partidul este Adrian Albu, iar omul pe care eu îl văd poate în viitor un lider extrem de important şi astăzi cu un cuvânt de important”, a spus Rareş Bodan.