PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Parchetul Satu Mare, despre crima din centru: „Conflict spontan; lovitură la nivelul hemitoracelui stâng”

Parchetul Satu Mare. Biroul de Informare și Relații Publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare este împuternicit să aducă la cunoștință opiniei publice următoarele:

În data de 28.08.2020, în jurul orei 22.30, în timp ce se aflau în fața imobilului situat în Piața Libertății, nr. 18 din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul S.V.A. i-a aplicat victimei O. B. O lovitură cu cuțitul la nivelul hemitoracelui stâng, lovitură care a provocat hemoragia internă consecutivă unei plăgi înțepat-tăiate penetrante în cavitatea toracică stângă cu lezarea cordului și ulterior decesul victimei”, transmite Parchetul Satu Mare.

Criminalul din centrul municipiului Satu Mare a fost trimis după gratii de judecători. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce l-a ucis cu sânge rece pe tânărul Beniamin O., în vârstă de 29 de ani, din Ardud.

,,Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului S.V.A. ,aflat în stare de reţinere la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Satu Mare, cercetat în dosar cu număr 470/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, prevăzută de art. 188 alin. 1 Cod penal, pe o durată de 30 de zile, de la data de 29.08.2020 până la data de 27.09.2020, inclusiv”, este decizia judecătorilor.

Citește și: