PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. El este asistentul-erou decedat în tragedia de la Ciuperceni. A murit la datorie!

El este asistentul-erou decedat în tragedia de la Ciuperceni, ce a murit făcându-și datoria. Victor C., în vârstă de 37 de ani, lucra de mai mulți ani ca asistent medical generalist la Serviciul de Ambulanță Satu Mare, reușind de-a lungul timpului să salveze multe vieți.

Redacția PortalSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Accidentul rutier s-a petrecut, în această dimineață, între localitățile Ciuperceni și Livada între o autoutilitară și o ambulanța aparținând Serviciului de Ambulanţă Judeţean, anunţa ISU Satu Mare.

Până la sosirea pompierilor, la fața locului 4 pasageri din autoutilitară au reușit să se autoevalueze, unul rămânând încarcerat, acesta a fost carbonizat, iar o persoană din ambulanţă a decedat.

La fața locului s-au deplasat echipajele Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, două ambulanțe SMURD.

“Azi, la ora 06.49 pe DN 19 in localitatea Ciuperceni, jud. Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier in care au fost implicate o autospecială a ambulanței, o autoutilitară și un autoturism. In urma evenimentului a decedat o persoana , o persoana este in stop cardiorespirator , iar 6 persoane au fost transportate la Spitalul Județean Satu Mare pentru investigații medicale. In cauza cercetările continua in vederea stabilirii împrejurărilor in care a avut loc evenimentul”, a transmis IPJ Satu Mare.