PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Incident grav în municipiul Satu Mare! Bărbat înjunghiat într-o benzinărie

UPDATE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a oferit primele informații în cazul incidentului grav petrecut astăzi într-o benzinărie din municipiu. Totul a pornit din cauza unor neînțelegeri familiale, spun polițiștii, iar un tânăr a fost înjunghiat. Agresorul, un bărbat de 60 de ani, a fost reținut.

Ce spune Poliția Satu Mare:

Azi, în jurul orei 11.00, am fost sesizați cu privire la faptul ca pe terasa unei stații PECO din municipiul Satu Mare a avut loc o agresiune. În urma primelor verificări efectuate se pare ca un bărbat, de 60 de ani, din municipiul Satu Mare, ar fi rănit cu un obiect ascuțit un tânăr, de 23 de ani, din Satu Mare, pe fondul unor neînțelegeri familiale. Din primele date i-ar fi cauzat acestuia o rana superficială. În cauza cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei. În prezent bărbatul de 60 de ani este audiat de polițiști.

Știrea inițială:

Un incident grav s-a petrecut în această dimineață, marți, 15 septembrie, în municipiul Satu Mare. Un bărbat a fost înjunghiat într-o benzinărie!

Incidentul s-a petrecut într-o benzinărie de pe bulevardul Lucian Blaga. Potrivit primelor informații, un bărbat l-a înjunghiat pe un alt bărbat, pe fondul unor neînțelegeri.