PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Primul director femeie al C.N. Mihai Eminescu Satu Mare. Natalia Boloș, instalată azi în funcție

Natalia Boloș a fost instalată azi în funcția de director al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” Satu Mare, devenind astfel prima femeia care conduce această importantă instituție de învățământ din Satu Mare.

Noul director, profesor de Limba și Literatura Română în cadrul Colegiului, a fost numit în funcție în cadrul unui eveniment la care a participat prefectul județului Satu Mare, Radu Bud, precum și inspectorul școlar general Anișoara Boitor. Natalia Boloș a fost numită în funcția de director al C.N. Mihai Eminescu după demisia fostului director Liviu Rotaru.

,,Omul potrivit la locul potrivit. Felicitări, scumpa mea soție, Natalia, pentru instalarea ta în postul de director (primul director femeie) al prestigiosului Colegiu Național “Mihai Eminescu” din Satu Mare, Catedrala învățământului sătmărean. Bunul Dumnezeu să te poarte în brațele Sale sfinte, dăruindu-ți sănătate, înțelepciune, răbdare și putere de muncă, alături de întreaga familie eminesciană”, este mesajul transmis de soțul Nataliei Boloș, preotul sătmărean Cristian Boloș.