PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

LIVE | Rareș Bogdan și Robert Sighiartău, la Satu Mare. Alături de candidații PNL la Consiliul Județean și Primărie

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, și secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alături de echipa Partidului Național din județul Satu Mare. Cei doi au susținut o conferință de presă la sediul de campanie al Partidului Național Liberal Satu Mare alături de candidatul PNL la Primăria Satu Mare, Albu Adrian, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, și deputatul Romeo Nicoară.

,,Reclădim Satu Mare. Satu Mare are nevoie de o nouă viziune, are nevoie de o nouă strategie și astăzi dăm startul schimbării în județul Satu Mare pentru că este nevoie. După zece zile de campanie electorală în care am discutat cu mii de sătmăreni și mă bucur că au înțeles sătmărenii că este nevoie de o schimbare în județul Satu Mare. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmitem sătmărenilor: încredere că se poate mai mult”, a declarat Adrian Cozma, candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Satu Mare.

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, a declarat că, în data de 27 septembrie, sătmărenii vor avea ocazia să intre pe ,,autostrada dezvoltării”, iar Sătmarul să se alăture unor orașe și județe precum Cluj, Oradea sau Brașov.

,,A venit vremea schimbării, iar în 27 septembrie sătmărenii vor avea o opțiune, opțiunea de a intra și ei pe autostrada dezvoltării unde deja circulă orașe și județe precum Cluj, Oradea, Blaj, Reșița, Sinaia, județul Brașov, municipiul Brașov, dar și multe alte orașe din întreaga țară administrate de Partidul Național Liberal”, a spus Robert Sighiartău.

De asemenea, prezent la Satu Mare, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că județul nostru se poate înscrie pe o linie a dezvoltării.

,,Le spun tuturor o chestiune extrem de simplă: dacă luați exemplele celor 1.100 de aleși locali PNL plus cei opt președinți de Consilii Județene PNL veți vedea ce au putut face acești oameni cu guverne ostile, vă dați seama ce vor face cei peste 20 de președinți de Consilii Județene pe care o să îi avem, cei peste 1.500 de primari pe care o să îi avem, sunt absolut convins că și Satu Mare se înscrie pe această listă, în momentul în care au parteneriat cu un guvern liberal asumat, cu un președinte al României și cu cea mai importantă delegație de europarlamentari pe care a avut-o vreodată România”, a declarat Rareș Bogdan.

Deputatul Romeo Nicoară a ținut să le transmită un scurt mesaj candidaților Adrian Cozma și Adrian Albu: ,,După ce vor fi aleși în funcțiile publice și vor reprezenta municipiul Satu Mare, respectiv Consiliul Județean Satu Mare, să nu uite de cetățeni, să nu uite de contribuabili, de cei pe care îi slujim în funcțiile publice, să fie atenți, să fie corecți față de ei, să facă acest lucru zi de zi, în toți cei patru ani de mandat pe care îi vor avea.”

Transmisiune LIVE: