PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Mihai Huzău: ,,În goana după voturi, unii candidați caută asocieri cu proiecte cu care nu au avut nicio legătură’’

,,În goana după voturi, unii candidați caută asocieri cu proiecte cu care nu au avut nicio legătură’’, spune Mihai Huzău, candidatul PMP la funcția de primar al municipiului Satu Mare. Huzău a reacționat după ce Cosmin Rațiu, candidatul ALDE, ”s-a afișat” cu un tricou al evenimentului Urban Fest: ,,Acest eveniment a fost organizat de asociația Apel la Acțiune, condusă și patronată de către mine”, spune candidatul PMP la Primăria Satu Mare.

,,Este regretabil faptul că dl. Cosmin Rațiu, candidatul ALDE la Primăria Satu Mare, s-a afișat recent, în goana după voturi, cu un tricou al evenimentului Urban Fest, pozând în mare susținător. Acest eveniment a fost organizat de asociația Apel la Acțiune, condusă și patronată de către mine.
Personal, am ales să nu implic Asociația Apel la Acțiune în campania electorală, considerând că toate proiectele caritabile sau sociale pe care le-am organizat prin asociația mea trebuie să rămână în afara sferei politice.

Este regretabil faptul că dl. Cosmin Rațiu, care nu a avut nicio implicare în acest eveniment, încearcă o asociere cu unul dintre proiectele mele, fără ca să-mi ceară acordul pentru a face acest lucru.

Dacă eu personal am ales să nu ,,mă mândresc” cu proiectele sociale și caritabile pe care le organizez prin propria mea organizație, cu atât mai puțin n-o să permit altcuiva să facă o astfel de asociere politică.

Aștept de îndată să primesc scuze publice atât pentru mine, cât și pentru toți cei care au beneficiat de proiectele Asociației Apel la Acțiune. Vreau să fie foarte clar pentru toată lumea, indiferent de rolurile avute în proiectele asociației: Nu permit asocieri sau implicații politice.”