PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Prima măsură pe care ar lua-o Panait dacă ar ajunge primar: ar vinde mașina Primăriei

Candidatul USR-PLUS la funcția de primar al municipiului Satu Mare, Radu Panait, a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM – Alegeri Locale 2020, că prima măsură pe care ar lua-o dacă ar ajunge pe fotoliul de primar ar fi să vândă mașina Primăriei: ,,Nu m-ar deranja să merg cu trotineta la Primărie”, a spus Panait.

,,Ar fi multe lucruri care ar trebuie făcute la început, însă îmi aduc aminte un episod, parcă din 2017 când Primăria a cumpărat o mașină Skoda Octavia cu 44.000 de euro. Eu cred că acea mașină ar trebuie să fie vândută la licitație, iar acei bani să fie folosiți pentru ceva ce contează astăzi, pentru ceva de care e nevoie astăzi. Mulți oameni pe stradă se plâng că nu li se dă copiilor măști la școală, mulți oameni se plâng că Primăria ar putea să facă mai multe lucruri pentru diverse categorii defavorizate”, a declarat Radu Panait la emisiunea PortalSM – Alegeri Locale 2020.

Candidatul USR-PLUS a mai spus că nu are neapărat nevoie de mașină pentru a merge la serviciu: ,,Având în vedere că mie îmi place să umblu cu trotineta, pe mine nu m-ar deranja să merg cu trotineta la Primărie.”