PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Consilier local PNL, atac la Marcela Papici

Consilierul local PNL Victor Cernea a lansat un atac la adresa candidatului independent la Camera Deputaților, Marcelei Papici.

Redăm mai jos, integral, postarea consilierului local PNL, Victor Cernea:

,,Sunt un tânăr care vreau un altfel de viitor, dar ce părere să am despre privilegiații vremii?

Din păcate, constat că de multe ori, minciuna și tupeul țin astăzi loc de adevăr.

Știm cine, de treizeci de ani, votează continuarea regimului comunist. Pentru că dacă România a fost roșie, a fost numai din cauza celor care au votat așa. Iar cei care au votat așa fără niciun regret au fost acei pensionari “speciali” care „au primit serviciu și case”, au fost scoși la pensie cât mai devreme și aleg în permanență comunismul care îi protejează.

Să nu ne mai ascundem. Majoritatea au avut câștiguri în permanență, gratuități, subvenții, reabilitarea blocurilor din bugetul statului, când nicio altă categorie de vârstă nu a beneficiat de asemenea facilități.

Tinerii de astăzi nu au locuri de muncă, stau în chirie, nu își întemeiază o familie. Generația de vârstă mijlocie se zbate între locuri de muncă instabile, rate la bănci, cheltuielile de întreținere a copiilor. Asta în timp ce unii stau să plimbe hârtii pe salarii mari, după ce au ieșit bine mersi la pensie.

Avem multe astfel de cazuri. Am văzut o doamnă candidat care se tânguie pe la televiziuni și ne vorbește de valori și cere celorlalți candidați să renunțe de pe acum la pensie.

Foarte frumos, doamna Papici. Oare cum ar fi să renunțe soțul dumneavoastră la sinecura de la ADI Apă și Canalizare din subordinea Consiliului Județean și să ajungă acolo un tânăr competent? Ce părere aveți? N-ar fi mai productiv pentru noi toți ca soțul dumneavoastră și alții ca el să lase un pic să respire țara asta?

Ei vor să fie pensionari cu pensii babane, salariați în același timp cu salarii babane, iar dumneavoastră le cereți candidaților să renunțe la privilegii.

Eu sunt de acord dar dumneavoastră sunteți de acord cu solicitarea noastră ca toți pensionarii care au lucrat în sistemul public să își desfășoare eventualele activități doar în mediul privat?”