PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cristescu iese la atac: Pataki Csaba îşi bate joc de voturile românilor

Deputatul PSD Radu Cristescu a declarat astăzi, într-o confeirnţă de presă, că preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, îşi bate joc de voturile românilor prin alegerea celor doi vicepreşedinţi de la PSD.

“Ca şi preşedintele Klaus Iohannis care îşi bate joc de constituţie şi Pataki Csaba îşi bate joc de voturile românilor din judeţul Satu Mare, în condiţiile în care PSD Satu Mare a fost a doua forţă politică din judeţ”, a spus Cristescu.

El a spus că cei doi vicepreşedinţi aleşi sunt “nulităţi politice”. El -a acuzat pe Ioan Rus că “ar fi ştiut să împartă comisionul pentru cumpărarea bibliotecii”.

Cristescu consideră gestul făcut de Pataki “incalificabil şi inadmisibil”.

El a afirmat că Pataki ar fi mers “cu izmenele în mână” la PSD pentru a nu face alianţă românească în alegerile locale, dar acest lucru nu a fost acceptat.

“Românii trebuie să ştie că au fost trădaţi de PNL, care nu a vrut o coaliţie a românilor pentru funcţia de primar şi preşedinte al CJ”, a spus Cristescu.

El a spus că nici Pataki Csaba şi nici Kereskenyi Gabor nu vor mai fi aleşi în 2024, dacă “nu vor fi la puşcărie”.

“Vă promit că noi românii din judeţul şi municipiul Satu Mare vom face coaliţie în 2024 iar UDMR-ul nu va mai conta în aceste jocuri politice împotriva românilor. Această organizaţie, sau partid, a început ca o amantă docilă, care după ce pleca, primea nişte funcţii. Acum UDMR s-a transformat într-o prostituată de lux, care atunci când pleacă îţi fură şi portofelul”, a mai spus Cristescu.