PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTOGALERIE. Autogară modernă la Satu Mare! Lucrările, aproape finalizate

Autogară modernă la Satu Mare! Lucrările, aproape finalizate. Se efectuează lucrări intense la noua autogară din municipiul Satu Mare, respectiv cea de pe strada Botizului, fiind tot mai aproape de final. În noile imagini de la fața locului, realizate de reporterii PortalSM, se poate observa cum proiectul se conturează, majoritatea construcțiilor fiind ridicate, urmând să se mai lucreze la finisaje.

Termenul de finalizare al lucrărilor este de 6 luni, însă autoritățile și-au propus să termine într-un timp mult mai rapid.

Lucrările au fost demarate la începutul lunii august, proiectul având o valoare de 5 milioane de lei, finanțat de Uniunea Europeană. Terminalul este construit pe strada Botizului, pe un teren care până acum se afla în paragina. Prin acest proiect, municipiul va beneficia de o autogară modernă unde va fi amenajat, tot din fonduri europene, un centru de control al traficului din municipiu.

Totodată, cu această ocazie va fi rezolvată și problema navetistilor care vin la muncă și la școală în municipiul Satu Mare.