PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Satu Mare | Centrul Sf. Tatiana: mărțișoare confecționate de persoane nevoiașe și voluntari

Satu Mare | Centrul Sf. Tatiana: mărțișoare confecționate de persoane nevoiașe și voluntari. Mergând de la premisa ,,dar din dar se face rai”, angajații, voluntarii și beneficiarii asociației Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului din municipiul Satu Mare s-au gândit să recompenseze tot ajutorul oferit de sponsori și susținători oferind mărțișoare deosebite confecționate manual.

În urma încurajărilor primite de pretutindeni, această acțiune s-a transformat într-un târg de mărțișoare, iar contravaloarea mărțișoarelor este la alegerea fiecăruia, urmând ca aceste sume să fie adunate într-un fond orientat spre activitățile extrașcolare desfășurate cu copiii beneficiari ai Centrului de Zi ,,Sfânta Tatiana” al Asociației ,,Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului” Satu Mare.

Această acțiune creativă a fost posibilă cu ajutorul personalului angajat, a 20 de voluntari și a 15 tineri, beneficiari ai serviciilor asociației. Toți aceștia și-au rupt din timpul lor liber pentru a ajuta la confecționarea acestor mărțișoare unicat deosebite. Unele dintre ele sunt confecționate din lemn și pictate manual în stil tradițional, altele brodate, iar o parte din ele sunt personalizate cu charmuri și danteluță.

Persoanele interesate să susțină activitățile centrului de zi prin achiziționarea acestor mărțișoare ne pot contacta la nr de telefon: 0740799622- Marinela Gliga, sau vizita la adresa: Str. Troșului. Nr 1 (Micro 15 vis a vis de școala gimnazială Bălcescu Petofi) între orele 10-18 de Luni-Vineri.

Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre asociație și activitățile desfășurate acolo, puteți urmări pagina de facebook: Asociația Sfântul Acoperământ al Maicii Domnului Satu Mare sau site-ul: www.amd-sm.ro