PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEOREPORTAJ. Elevii s-au întors în bănci. Cum s-au redeschis școlile în municipiul Satu Mare

Elevii s-au întors în bănci în această dimineață, luni, 8 februarie, odată cu începerea semestrului al doilea. În municipiul Satu Mare, școlile s-au redeschis în scenariul galben, adică s-au prezentat fizic la școală copiii de grădiniță, cei din ciclul primar și cei din clasele terminale.

Reporterii PortalSM au fost prezenți în această dimineață la Școala Gimnazială ”Mircea Eliade” din municipiul Satu Mare și au stat de vorbă cu directorul instituției, Claudia Cziprok. Copiii au fost așteptați la intrarea în unitatea de învățământ cu măști și dezinfectant.

,,S-a decis să pornim semestrul doi în scenariul galben, care presupune prezența fizică a copiilor din nivelul primar și clasele terminale, cum este cazul nostru, clasa a VIII-a. Avem 20 de clase, ne-am preocupat să le amenajăm, să fie dezinfectate. (…) La intrare, copiii au fost așteptați de doamnele învățătoare, au primit măști aceia care nu aveau și au fost dezinfectați”, a declarat directoarea Școlii Gimnaziale ”Mircea Eliade”, Claudia Cziprok.

VIDEOREPORTAJ PortalSM: