PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Noi proiecte cu finanțări nerambursabile pentru Cultură, Tineret și Sport

Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural G.M. Zamfirescu lansează, în baza legii Nr. 350/2005, sesiunea de proiecte cu finanțări nerambursabile, anul 2021, pe trei linii de finanțare: programul ,,Sportul pentru toți”, Cultură și „Proiecte de tineret, învățământ şi recreative”.

Finanțarea este defalcată astfel:

Data limită până la care organizațiile neguvernamentale fără scop patrimonial din municipiul Satu Mare pot depune proiecte în vederea selecţiei, pentru finanţare publică din bugetul aferent acestui an este: 10.05.2021 ora 16:00.

Anunțurile de participare și documentația necesară pot fi descărcate de la următorul link: http://bit.ly/gmzproiecte

Proiectele se depun în plic sigilat cu ștampila solicitantului, la sediul Centrului Cultural ,,G.M. Zamfirescu”, Bd. Transilvania, nr. 3, etaj 2 (clădirea Casei de Cultură a Sindicatelor), până la data limită, cu specificaţia liniei de finanţare pentru care se aplică. Programul secretariatului: între luni și vineri, între orele 8-16, tel: 0261-768608.

Aplicanții pot solicita informații suplimentare la adresele:

Pentru a veni în sprijinul asociațiilor, în vederea depunerii proiectelor, echipa Centrului Cultural va organiza o sesiune de informare online pe platforma Zoom în data de 21.04.2021, ora 18:00.

Pentru informații actualizate, vă invităm să urmăriți pagina de facebook a instituției: fb.com/gmzamfirescu.