PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Curse de pe Aeroportul Satu Mare spre Germania. Anunțul făcut de compania aeriană

O nouă companie aeriană va opera zboruri de pe Aeroportul Satu Mare din acest an. Este vorba de compania Fly Lili, creația unui afacerist din Sibiu, titrează oradesibiu.ro. Fly Lili este o companie regională de aviație cu sediul în Sibiu și va fi specializată în transportul aerian de pasageri și marfă.

Sibianul Jurgen Faff a pus anul trecut bazele unei companii aeriene low-cost care va opera zboruri din Sibiu, Suceava și Satu Mare. Fly Lili va oferi servicii de transport cargo și de pasageri. La momentul actual nu s-a stabilit data exactă de începere oficială a zborurilor, însă fondatorul speră totul se va întâmpla în decursul acestei veri.

,,Momentan suntem în pregătiri, mai sunt multe de făcut. Sperăm ca din vară să fim gata și să începem, dar vom ști date mai concrete mai târziu”, a declarat pentru Ora de Sibiu, sibianul Jurgen Faff.

Curse din Satu Mare spre Munchen cu avioane Airbus

Fly Lili va opera câte un zbor zilnic pe ruta Sibiu – Munchen – Sibiu, iar alte două curse vor avea loc de două ori pe săptămână, pe rutele Satu Mare – Munchen – Satu Mare și Suceava – Munchen – Suceava.

Fly Lili anunță că oferă servicii operatorilor de turism, expeditorilor, companiilor aeriene și brokerilor din industrie. Fly Lili operează o flota de aeronave Airbus tip A320-231 de pasageri și aeronave de marfă Airbus tip A310-300F. “Toate aeronavele sunt disponibile in cadrul unor operatiuni charter, wet-lease”, anunță compania.