PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Drumuri reparate cu nervi şi Poliţia Locală

Drumuri reparate cu nervi şi Poliţia Locală. Mai multe porţiuni din municipiul Satu Mare sunt reparate cu nervi şi intervenţie a Poliţiei Locale.

Un astfel de caz s-a petrecut miercuri pe str. Nicolae Bălcescu.

Aici problemele au început încă de dimineaţă. Angajaţii firmei care efectuează reparaţiile nu au anunţat proprietarii maşinilor că urmează decopertare şi reparaţie, astfel că oamenii au parcat ca de obicei. În momentul în care utilajul a ajuns pe stradă, a decopertat doar partea circulabilă, fiind plin de mașini.

După ce cazul a fost reclamat reporterilor PortalSM şi reprezentanţilor Primăriei, strada a fost închisă, iar la faţa locului a ajuns şi un echipaj de la Poliţia Locală care a început să identifice proprietarii maşinilor. Există situaţii în care proprietarii nu sunt în oraş, iar locatarii sunt nemulţumiţi de faptul că anumite zone vor rămâne în continuare cu gropi. 

Locatarii din zonă se declară nemulțumiți de modul în care se desfășoară activitatea, urmând ca deranjul de pe strada lor să fie de două ori.

„Se face treaba doar pe jumătate. Nu au fost în stare să pună câteva indicatoare și să repare strada ca lumea”, ne-a spus un locatar.