PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Radu Panait, ales președinte al Organizației Județene USR PLUS Satu Mare

Radu Panait a fost ales prin vot președinte al Organizației Județene USR PLUS Satu Mare, în cadrul alegerilor ce au avut loc ieri, duminică, 27 iunie. ,,Sunt conștient de responsabilitatea pe care această funcție o presupune și sunt pregătit ca și de acum înainte să fac față provocărilor care vor veni”, a spus Radu Panait, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

Redăm, mai jos, postarea făcută de Radu Panait:

Mandatul de președinte al Biroului Județean USR PLUS Satu Mare mi-a fost validat încă o dată de către colegii mei din partid. Sunt recunoscător că am ocazia de a duce mai departe proiectul început alături de ei și am încredere că rezultatele din următorii ani vor fi pe măsura efortului depus. Ambiția noastră crește, ne dorim să ne extindem filialele din județ și să ne asigurăm că ajungem la fiecare cetățean. Am alături de mine o echipă bine pregătită, formată din oameni profesioniști și harnici. Împreună continuăm reforma promisă și asumată.

Sunt conștient de responsabilitatea pe care această funcție o presupune și sunt pregătit ca și de acum înainte să fac față provocărilor care vor veni. Avem de dus o luptă cu un sistem încă învechit și cu oameni care nu doresc ca țara noastră să progreseze însă am demonstrat deja că noi suntem alternativa, că noi suntem schimbarea, și așteptăm cu nerăbdare și următoarele alegeri!

Noul Birou Județean al USR PLUS Satu Mare arată astfel: