PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tipuri de aspiratoare: un ghid complet

Știm cât de valoros este timpul tău liber. În timpul săptămânii ești cu mintea numai la muncă sau la studii. În weekend vrei doar să te reunești cu familia și prietenii, să ieși afară sau să călătorești. Și aici apare casa ta, care începe să arate ea însăși ca un strat de praf de care trebuie să scapi înainte să se înrăutățească.

Pentru aceasta, nu există un aliat mai bun decât aspiratorul. Dar știi care ți se potrivește? Am clasificat tipurile de aspiratoare astfel încât să nu mai amâni sesiunile de curățare. Alege-l pe al tău!

Tipuri de aspiratoare

Aspiratorul a evoluat foarte mult în ultimii ani, deci putem găsi mult mai multă varietate decât la ​​alte aparate. Pentru a nu te pierde, iată principalele diferențe pe care le vei găsi în ceea ce privește tipurile de aspiratoare pentru casă.

În funcție de colectarea prafului

Aspiratorul aspiră murdăria și o prinde în interior. Dar știai că există două sisteme de colectare a prafului?

Conform designului

Când te uiți la diferitele tipuri de aspiratoare, vei vedea că există trei formate în funcție de designul lor:

Alege autonomia

Motorul aspiratorului necesită putere pentru a funcționa, lucru care este direct legat de independența și mobilitatea pe care ți-o oferă aspiratorul. Ce tip de aspirator preferi?

Ce mărime are casa ta?

Pentru a alege tipul de aspirator care ți se potrivește, te sfătuim să ții cont de mărimea casei tale. Un aspirator fără fir sau un aspirator vertical este de obicei echipat cu baterii cu litiu, care oferă performanțe ridicate pentru o perioadă mai lungă de timp, fiind și ușoare. Și ce autonomie au? În funcție de model, de la 36 de minute, la 50, 60 și 75, până la minute nelimitate.