PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Cele mai bune telefoane Huawei pe care le puteți cumpăra chiar acum

Huawei a devenit rapid unul dintre cele mai populare branduri de smartphone-uri din lume. E ușor de înțeles de ce, întrucât producătorul oferă dispozitive și telefoane emblematice de vârf la un preț excelent.

Iată lista noastră cu cele mai bune telefoane Huawei ale momentului.

1. Huawei Mate 40 Pro

Cele mai recente și mai mari flagship-uri ale Huawei sunt telefoanele Mate 40 care, în cea mai mare parte, vin cu un hardware impresionant. Din păcate, Mate 40 Pro este singurul model care e disponibil la nivel global. Asta înseamnă că Mate 40 de 3,5 mm și ambalajul dual cu teleobiective Mate 40 Pro Plus, nu sunt încă la îndemâna oricui.

Cu toate acestea, Mate 40 Pro oferă un ecran OLED de 90Hz, un Kirin 9000 SoC de vârf și o baterie de 4.400mAh cu 66W cu fir și 50W de încărcare fără fir. Telefoanele Huawei sunt cunoscute pentru camerele lor excepționale, iar Mate 40 Pro nu dezamăgește. Are o cameră principală RYYB de 50MP, un obiectiv ultra-larg de 20MP și o cameră periscop de 12MP cu 5X. Un obiectiv de selfie de 13MP este disponibil pe partea din față.

2. Seria Huawei P40 Pro

Dispozitivele Huawei au o reputație de camere excelente, iar P40 Pro și Pro Plus par să livreze această promisiune. Au o cameră principală de 50MP cu pixeli mari și filtrele de culoare RYYB pentru performanțe îmbunătățite la lumină slabă. Aceste filtre își găsesc drumul și spre camerele cu zoom, promițând fotografii mărite mai bune pe timp de noapte. Există o cameră periscop de 5X pe P40 Pro și doi senzori de zoom pe modelul Plus (3x și 10x).

Cealaltă funcționalitate majoră este un ecran OLED de 90Hz pentru ambele modele. Acest lucru ar trebui să ofere animații și jocuri mai fluide. Alte caracteristici notabile includ capacități 5G, o baterie de 4.200 mAh cu încărcare de 40W (și încărcare wireless de 40W pentru Pro Plus) și design-uri IP68.

3. Huawei Mate XS

Huawei Mate XS de anul trecut este primul Huawei pliabil lansat în Occident. Acest telefon este un upgrade ușor față de Mate X, oferind un chipset Kirin 990, în loc de Kirin 980 văzut în seria P30 și familia Mate 20. Are 8GB RAM, 512GB stocare extensibilă și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare de 55W.

Mate XS oferă, de asemenea, o configurare triplă a camerei, cu o cameră principală de 40MP, un obiectiv ultra-larg de 16MP și un senzor teleobiectiv de 3X. Iar designul pliabil înseamnă că aceste camere pot fi folosite și pentru selfie-uri, ecranul din spate putând să fie folosit ca o oglindă.

4. Huawei Mate X2

Cel mai recent telefon pliabil Huawei marchează o deviație majoră pentru companie, deoarece adoptă același design pliabil inițiat de seria Galaxy Fold. Este totuși o mișcare inteligentă, deoarece protejează ecranul pliabil de orice deteriorare. Totuși, pliabilul Huawei oferă ecrane interne și externe mai mari decât dispozitivul Samsung.

De fapt, Mate X2 este emblematic în mai multe feluri. Are un cip SoC Kirin 9000 5G, o rată de reîmprospătare de 90Hz pentru ambele panouri și o baterie de 4.500 mAh cu încărcare prin cablu de 55W. Fotografia este un alt punct forte pentru acest telefon, având o configurație impresionantă cu patru camere, cu o cameră principală RYYB de 50MP, un obiectiv ultra-larg de 16MP și două obiective telephoto (12MP 3X și 8MP 10X).

5. Seria Huawei P30

Cel mai vechi flagship Huawei a făcut recent doi ani și nu are cel mai recent chipset sau un ecran cu o rată de reîmprospătare ridicată, dar are încă multe funcții extraordinare.

La fel ca succesorul său, P30 Pro are o baterie de 4.200 mAh cu încărcare prin cablu de 40W și reîncărcare fără fir de 27W. Deci, ar trebui să reziste mult timp și să se încarce în puțin peste o oră. De asemenea, obțineți un design IP68, o încărcare inversă fără fir și un senzor de amprentă pe ecran.

P30 Pro s-a remarcat în 2019 datorită performanței sale la lumină scăzută și vă puteți aștepta în continuare la fotografii bune în 2021, când apune soarele. De asemenea, excelează la zoom, oferind o cameră periscop de 5X care depășește cu zoom hibrid de 10X (și digital de 50X).

6. Huawei P Smart 2021

Huawei P Smart 2021 este unul dintre cele mai bune telefoane Huawei la un preț scăzut. Spre deosebire de iterația anterioară, noul Huawei P Smart se concentrează aparent pe mărirea tuturor aspectelor, de la dimensiunea afișajului la capacitatea bateriei, într-o încercare de a atrage cumpărătorii occidentali.

Din punct de vedere vizual, noul P Smart ne amintește de linia Huawei P40, oferind o gamă mare de camere dreptunghiulare pe spate. Ecranul măsoară 6,67 inch, mult mai mare decât ecranul modest de 6,2 inch al lui Huawei P Smart 2020. Dimensiunea dispozitivului permite, de asemenea, o baterie de 5.000 mAh. Din nou, aceasta este cu aproximativ 1.600mAh mai mare decât a lui P Smart 2020.

Pe plan intern, Kirin 710A alimentează telefonul, alături de 4GB RAM și 128GB stocare internă. Acesta din urmă poate fi susținut și de un card microSD.