PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Consilier PSD din județul Satu Mare, găsit cu un plic de cocaină asupra sa, la un control rutier

Un consilier local PSD din orașul Negrești-Oaș, județul Satu Mare, a fost găsit vineri de polițiști cu un plic de cocaină asupra sa. El era pasager într-o mașină condusă de un șofer depistat pozitiv la aceeași substanță.

„În urma actiunii de joi seara a politistilor negresteni, au fost depistati doi soferi care se aflau sub influenta substantelor psihoactive, iar cu unul dintre soferi in masina s-a aflat un pasager asupra caruia a fost gasit un plic cu o substanta de culoare alba, suspecta a fi cocaina”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Cadina Candrea, pentru PortalSM

Descoperirea au făcut-o polițiștii din orașul Negrești-Oaș, județul Satu-Mare în timpul unei razii în trafic.

Polițiștii negreșteni au organizat o acțiune în sistem integrat fiind sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale, pe raza localităților Negrești Oaș, Vama și Bixad. Acțiunea desfășurată a avut scopul de a combate faptele antisociale, a contrabandei cu țigări și de asemenea de a depista conducătorii auto care se află la volanul unor autoturisme sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Astfel, în urma activităților desfășurate polițiștii au procedat la legitimarea a peste 80 de persoane fiind oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule.

De asemenea, au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 8 700 de lei și au fost reținute 7 permise de conducere.