PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Ministrul Bode, întâlnire cu conducerea PNL Satu Mare. Mobilizare pentru alegerea lui Cîțu

Ministrul Bode, întâlnire cu conducerea PNL Satu Mare. Mobilizare pentru alegerea lui Cîțu.  Sâmbătă, 28 august, în decorul natural de excepție oferit de lacul de la Călinești Oaș a avut loc o întâlnire a Comitetului Director Județean al PNL Satu Mare, în vederea pregătirii sesiunii politice de toamnă și pentru prezentarea moțiunii ”România Liberală” susținută de echipa premierului României, Florin Cîțu, la Congresul PNL din 25 septembrie 2021, eveniment major în istoria partidului.

La această întrunire – condusă de președintele organizației județene PNL Satu Mare, deputatul Adrian Cozma – au fost prezenți majoritatea primarilor, consilierilor județeni și președinților organizațiilor locale ale PNL din județ.

De la nivel central au participat ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode și europarlamentarul Daniel Buda, cărora dorim să le mulțumim pentru prezență și sprijin.

„În cadrul discuțiilor care au avut loc, a fost reliefată ideea că după Congres, PNL va ieși mult mai întărit și va reuși să ducă la bun sfârșit toate proiectele de dezvoltare durabilă a țării, precum și  implementarea reformelor, extrem de necesare, atât pentru Satu Mare, cât și pentru întreaga țară. Atmosfera a fost una de optimism și încredere în noua echipă de conducere a PNL, cea care va asigura un nou suflu și o evoluție ascendentă în viața și activitatea partidului nostru”, a transmis președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.