PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO&LIVE. Accident pe DN 19 F Satu Mare – Baia Mare. O victimă a ajuns la Urgențe

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, DN 19 F Satu Mare – Baia Mare, în localitatea Odoreu. Două autoturisme, una înmatriculată în județul Satu Mare și una înmatriculată în județul Maramureș, s-au ciocnit în condiții necunoscute, momentan.

Este vorba despre o mașină Dacia Duster și un Audi. Martorii spun că Dusterului i-ar fi explodat un cauciuc, ajungând astfel pe contrasens, însă Poliția va stabili exact ce s-a întâmplat. Șoferii sunt audiați în acest moment. Două echipaje ale Poliției s-au deplasat la fața locului, urmând să se stabilească cu exactitate cine se face vinovat pentru incident.

O persoană a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu leziuni. Potrivit primelor informații, leziunile victimei ar fi minore, însă medicii vor stabili dacă este vorba despre ceva grav sau nu.

Circulația a fost oprită pentru câteva minute, traficul fiind îngreunat.

Ce spune Poliţia:

“La Odoreu, un conducător auto, de 25 de ani, ar fi avut o explozie la o roată, a pătruns pe contrasens și a lovit lateral un autoturism condus de un bărbat, de 31 de ani. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Satu Mare.

Știre în curs de actualizare…

Transmisiune LIVE de la fața locului: