PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO. Un DJ din Satu Mare va mixa la UNTOLD! „Am început să învăț singur, în jurul vârstei de 9 ani”

Vali Ciora, cunoscut sub numele de DJ Equilateral, este din județul Satu Mare și va mixa anul acesta la festivalul UNTOLD, ducând astfel numele județului de unde provine la unul dintre cele mai faimoase festivaluri din Europa.

Perseverența și munca l-au ajutat să ajungă pe scena celui mai mare festival din România, reușind să câștige un concurs de mix-uri prin intermediul OWPN Academy.

„Am ajuns la Untold prin intermediul OWPN Academy, care a pus la bătaie două locuri pentru DJ-ii academiei, selecția fiind făcută printr-un concurs de mix-uri. Show-ul va avea loc în ziua de vineri, 10 septembrie, începand cu ora 19:00, la scena Tramvai a festivalului”, a spus Vali Ciora pentru PortalSM.

Muzica a descoperit-o în copilărie, atunci când a realizat că este este singurul lucru care îl face cel mai fericit. A învățat să mixeze singur, la vârsta de 9 ani, iar de atunci este într-o continuă învățare.

„Muzica pentru mine a fost mereu lucrul care mă face cel mai fericit. Am început să urmaresc seturile celor mai mari DJ de pe scenele internaționale în urmă cu 13 ani, și eram fascinat de cum un singur om poate să facă o mulțime de oameni să danseze. Atunci am realizat că și eu îmi doresc să fac asta, și am început să învăț singur ce înseamnă să mixezi, în jurul varstei de 9 ani, primele evenimente petrecându-se mai tarziu, pe scenele locale, începand cu 2017”, a mai spus Vali Ciora pentru PortalSM.

Rețeta succesului său este perseverența și munca asiduă din spatele scenei, iar atunci când urcă pe scenă are prenția să dea tot ce are mai bun.

„În general, încerc să nu-mi creez așteptări, deoarece cu cât sunt așteptările mai mari, cu atât pot fi mai mari dezamăgirile, însă am pretenția de la mine să dau tot ce a mai bun de fiecare dată când urc pe scenă. Este prima oară când urc pe o scenă la un festival renumit în Europa, însă am mai fost prezent la evenimente locale în Satu Mare și în țară”, a mai spus Vali Ciora.