PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ping-Pong cu o femeie de 85 de ani din Satu Mare! Așteaptă de 6 luni să fie vaccinată

Ping-pong cu o femeie în vârstă de 85 de ani din municipiul Satu Mare. Octogenara așteaptă de 6 luni să fie vaccinată, însă problema este pasată de la o instituție la alta. 

Fiica femeii spune că mama ei nu se poate deplasa de la domiciliu de 6 luni, și tot de atunci încearcă să se vaccineze, însă Direcția de Sănătate Publică Satu Mare o trimite la medicul de familie, iar medicul de familie la Direcția de Sănătate Publică. Cei de la DSP spun că pentru a fi vaccinată, ea trebuie să se afle pe listă, medicul de familie, pe de altă parte, îi spune că este pe listă de 6 luni. Fiica femeii mărturisește că nu mai știe unde să meargă și la cine să apeleze.

„Mama mea în vârstă de 85 de ani nu se poate deplasa de 6 luni. Tot sun când la DSP, când la medicul de familie pentru a fi vaccinată. Dar unul împinge pe celălat, medicul de familie spune că e pe lista și că trebuie să se deplaseze DSP la domiciliu. Dacă sun la DSP, mi se răspunde că trebuie să fie pe listă, medicul de familie spune că este pe listă de 6 luni. Dar de vaccinat nu a fost vaccinată”, a mărturisit fiica femeii pentru PortalSM