PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Deputatul Adrian Cozma, la Tășnad: ,,Fermierii și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune’’

Aflat în Tășnad, deputatul PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, a declarat că se vor vedea schimbări în mai multe zone din oraș, după ce Guvernul a alocat o sumă importantă pentru investiții. Deputatul a vizitat și piața din Tășnad, declarând că atât fermierii cât și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune pentru desfacerea produselor.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Adrian Cozma:

,,Mă bucur de fiecare dată să revin la Tășnad pentru că aici se vede că orașul e gospodărit și de aceea am sprijinit din prima zi de mandat comunitatea de aici.

Săptămâna asta Guvernul a alocat o sumă importantă de bani pentru Tășnad și în scurt timp se vor vedea investiții aici la piață dar și la alte obiective ale orașului. Aici, atât fermierii cât și producătorii locali trebuie să aibă condiții bune pentru desfacerea produselor. Piața trebuie să fie transformată, să avem toalete curate și condiții decente pentru un comerț civilizat. Se va investi și în asfaltarea zonei ceea ce e un lucru bun.

Cred că asta trebuie să facem cu toții. Să rezolvăm probleme. În fiecare zi să punem o cărămidă la creșterea comunităților noastre. Politica despre asta este și cred că și aici și în tot județul Satu Mare suntem pe un drum bun”.