PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Ştefan Csordas s-a înscris în AUR: “Veniți cu încredere! A sosit momentul implicării!”

Sătmăreanul Ştefan Csordas, proprietarul agenţiei REMAX GOLD, a ales să treacă de la PNL la AUR. El a arătat, într-o postare pe Facebook, că AUR este un partid de dreapta şi îi invită pe sătmăreni alături de el în acest partid.

Redăm postarea lui Ştefan Csordas:

“Am ales să fiu membru AUR !!!

Contrar tuturor minciunilor și manipulărilor, a unor politicieni care de 30 de ani fură și distrug această țară, să știți că AUR este un partid de dreapta, conservator care va ajuta la normalizarea acestei țări. Dorința acestui partid este de a păstra obiceiurile, tradiția, credința și familia României. Meritocrație în funcțiile statului, atragerea celor ce își iubesc țara în politică și unitatea cetățenilor României indiferent de etnie. Integrarea României cu drepturi egale în Europa și structurile Nord-Atlantice.

AUR este un partid nou de 2 ani dar va fi viitorul bun al politicii românești. Voi încerca să ajut la înființarea de organizații locale în tot județul nostru și aștept alături de mine toți cetățenii acestui județ care doresc o modernizare și o normalizare a acestuia !!!

Veniți cu încredere alături de AUR !!!

A sosit momentul implicării, nu doar a vorbelor !!!”.