PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Lorand Soares Szasz, surpriză pentru sătmăreni. A lăsat două cărți cu autograf în centrul orașului

Antreprenorul Lorand Soares Szasz le-a făcut o surpriză sătmărenilor, duminică, după-amiază. El a lăsat două cărți cu autograf la statuia lui István Széchenyi aflată în Parcul Central din municipiul Satu Mare, după care a postat un videoclip pe pagina sa de Facebook în care și-a anunțat gestul. 

Lorand a precizat în videoclip că prima persoană care ajunge la statuie să ia o singură carte, iar pe cealaltă să o lase unei alte persoane ce va ajunge ulterior la statuie.

Norocoșii au fost doi sătmăreni, o doamnă ce a lăsat supa pe foc pentru a ajunge, și un tânăr ce a „zburat” din pat pentru a fi primul. Ei au ajuns deodată la fața locului, făcându-și împreună o poză pe care ulterior au postat-o pe pagina antreprenorului, imagine apreciată de sute de persoane.

„Multuuuuuuumim! Eu am lasat supa pe foc si am fugit in parc, el a “zburat” din pat si a venit in parc. Ne-am intalnit la carti, si ne-am luat fiecare cate una. Ce taaaaare ne-am facut poza si nici macar nu ne cunoastem! Ce inseamna puterea manifestarii, sa-ti doresti cu tot sufletul ceva. Cand ai postat ca ai lasat carti in Cluj, in Carturesti mi-am dorit sa fi fost in Cluj, si in 2 zile ai venit tu in Satu Mare sa-mi aduci cartea! Ce mai….E foarte faina viata! Inca o data MUUUUUUUUULTUUUUUUMIM, Lorand Soares Szasz! O duminica fantastica. A mea cu sigranta e!”, este mesajul Ericăi Venemozer.

Cele două cărți au fost : Drumul tău către succes și De la grădinar la business coach.

Lorand Soares Szasz s-a aflat duminică în municipiul Satu Mare pentru a realiza un interviu cu omul de afaceri sătmărean Vasile Lup.

„Am venit pana în Satu Mare ca sa fac un interviu cu Vasile Lup. Un antreprenor cu o poveste extraordinara!”, a scris Lorand Soares Szasz pe pagina sa de Facebook.