Ultima actualizare: ieri, 21:29
Naţionale

Testele de salivă pentru elevii din România, furnizate de interlopul Sile Cămătaru și Cătălin Botezatu

Testele de salivă pentru elevii din România, furnizate de interlopul Sile Cămătaru și Cătălin Botezatu. Eva Healthcare SRL, Viggo Fashion și Medpark B.V. Olanda sunt cele trei firme care au câștigat licitația pentru testele de salivă în școlile din România. Contractul are o valoare uriașă: 200 milioane euro, iar în spatele acestor firme sunt Sile Cămătaru și Cătălin Botezatu.

Eva Healthcare SRL – în spatele acestei firme se ascunde clanul lui Sile Cămătaru, unul dintre cele mai de temut clanuri de interlopi din țară, informează impact.ro. Mai exact, firma în care acționar este ginerele lui Sile Cămătaru se va ocupa de 1 milion de teste de salivă, din cele 9 milioane aferente primului lot. Cealaltă firmă românească este Viggo Fashion, unde unul dintre acționari este celebrul Cătălin Botezatu.

Firma lui Botezatu a mai distribuit până acum vizete, halate, măști de protecție și multe altele, în România. Contracte de milioane de euro, însă ultimul este cel mai important, mai ales că urmează să furnizeze nu mai puțin de 5 milioane de teste de salivă pentru elevii români, scrie Ziar de Cluj.

A treia firmă câștigătoare este din Olanda și se numește Medpark B.V. Mai exact, cele trei firme împart între ele un lot de 9 milioane de teste, în valoare totală de 80.450.000 lei, iar până la finele acestei săptămâni, trebuie finalizate licitațiile și pentru loturile 2 și 3.

Rezultatul acestei licitații a fost remarcat și de fostul deputat USR Cluj, Emanuel Ungureanu, actualmente deputat de Buzău.

„Interlopul Sile Cămătaru și designerul Cătălin Botezatu au câștigat licitația pentru 1 milion de teste de salivă pentru unitățile de învățământ din România. Firmele celor doi, oameni care nu au nicio legătură cu sistemul medical, au câștigat lotul 1 dintr-o licitație organizată de Oficiul Național pentru Achiziții Centralizate (ONAC) instituție aflată în subordinea lui Câțu și coordonarea lui Arafat”, a scris el, într-o postare pe Facebook.

Citește și:

8 comentarii

 1. Dr.Raed Răspunde

  De asta exista pandemia in lume sa faca statu afaceri cu distinșii domni interlopi, exact ca și cu măștile, o țară de călcat…

 2. Heinrich Himmler Răspunde

  România nu merită să mai existe în lumea asta !!!

 3. Joseph Goebbels Răspunde

  Cu cit minciuna e ma sfruntata cu atit prinde mai bine.
  Deci cind vedeti ce afaceri sunt in spatele pandemiei sa va ginditi cat de mult se vrea binele poporului in realitate.
  Esenţa propagandei constă în a câştiga oamenii pentru o idee, atât de intim, atât de viu, încât până la urmă să-i acapareze pe de-a-ntregul şi să nu-i mai lase să se libereze de ea.

 4. Dr.Raed Răspunde

  Ce pseudonime interesante va-ți tras…

  • Rafik Hariri Răspunde

   Te aștept băiețaș! Nu întârzia.🙏😩
   Asta de ziceai ce nume interesante pe aicea! Uite îți dau și eu un nume pentru contemplare și meditare!

 5. Reinhard Heydrich Răspunde

  Oameni seriosi, fara cazier, cui altcineva sa-i dai o asemenea licitatie. Cam asa functioneaza tara de 30 ani.

  • H&R Răspunde

   Si te miri ca testele nu sunt bune. Firmele acelea nici ar avea voie sa faca/importe asa ceva. Bine ca nu importa ceva firma de funerar. Nu m-asi mira.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.