PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Sătmăreni, la protestul anti-vaccin din Cluj-Napoca: „Să vă fie frică, poporul se ridică”

Zeci de persoane au ieșit în stradă, în cursul serii de sâmbătă spre duminică, în centrul municipiului Cluj-Napoca, la Monumentul Memorandiștilor, pentru a protesta împotriva vaccinării anti-Covid și împotriva certificatului verde, potrivit PortalCJ. Printre aceștia, s-au aflat și persoane din județul Satu Mare.

Unul dintre principalii ,,actori” la protest a fost deputatul independent, Mihai Lasca, acesta a luat cuvântul și a vorbit despre ,,dictatura medicală” care trebuie neapărat anulată pentru ca oamenii să își poată relua viețile, acesta insuflând ideea că virusul Covid-19 este unul fictiv, precizează aceași sursă citată.

În final, organizatoarea mitingului, Ioana Coman a zis o rugăciune împreună cu protestatarii, activista civică a vorbit despre faptul că autoritățile prin toate măsurile impuse încearcă să instaureze o nouă dictatură, iar mai apoi a mărturisit faptul că persoanele care s-au vaccinat au fost constrânse, au fost șantajate fiind injectați cu un ,,ser experimental”.

Persoanele prezente la protest au dorit să își exprime nemulțumirea față de măsurile impuse tocmai pentru a reduce numărul persoanelor decedate din cauza Covid-19, aceștia au mai protestat împotriva vaccinării anti-Covid și împotriva certificatului verde.

Protestul va fi repetat și sâmbăta viitoare în jurul orei 17:30, conform spuselor organizatorilor.