PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

VIDEO. Cum a pierdut o sătmăreancă o mașină de spălat. L-a făcut mincinos pe un manelist

Un manelist cu un milion de urmăritori a fost numit mincinos de o sătmăreancă. Acesta a vrut să îi ofere femeii o mașină de spălat, însă nu a mai dus gestul până la capăt.

Tzancă Uraganu, celebrul artist de muzică de petrecere, a vrut să facă un gest cu adevărat impresionant pentru o sătmăreancă. Ulterior, artistul s-a răzgândit când a aflat că femeia îl jignise în mediul online, scrie substantial.ro.

Potrivit sursei citate, manelistul îi promisese unei femei din Satu Mare o mașină de spălat. Acesta a rămas impresionat în urma unui mesaj scris de către femeie. Așa că, Tzancă se decisese să îi achiziționeze femeii mașina de spălat de care avea neapărat nevoie și nu o putea obține din cauza neajunsurilor. Cântărețul a rugat-o pe aceasta să aștepte câteva zile pentru că distanța dintre ei este prea mare. De asemenea, artistul a spus că nu se pricepe să facă comenzi online. Tocmai de aceea i-a transmis femeii că va avea mașina de spălat în zilele următoare. Doar că între timp s-a răzgândit.

Tzancă a încărcat recent un clip video pe contul său oficial de TikTok în care explică de ce nu va mai face gestul umanitar pentru femeia respectivă. Artistul a vorbit cu înverșunare despre cele întâmplate. Se pare că femeia ar fi postat un mesaj pe rețelele de socializare și l-ar fi făcut pe Tzancă mincinos și fără cuvânt. Femeia n-ar fi înțeles să aibă răbdare și s-a grăbit să-l jignească pe artist crezând că acesta nu îi va mai cumpăra femeii aparatul electrocasnic. Acum, Tzancă Uraganu îi transmite femeii să-și cumpere mașina de spălat singură. El susține că sufletește, nu mai poate face acest gest din cauza celor întâmplate.

@tzzzancauraganu

In legătura cu mașina de spălat i am zis sa aibă răbdare câteva zile ca e departe și m a postat ca sunt mincinos ! 👏🏻

♬ sunet original – Tzancă Uraganu