PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

FOTO/VIDEO. “Convoiul libertății” a ajuns și la Satu Mare. S-a strigat ‘’Jos masca!’’

“Convoiul libertății” a ajuns și în municipiul Satu Mare. Protestatari din toate colțurile țării care au preluat modelul manifestațiilor anti-restricții din Canada s-au adunat, astăzi, în parcarea mall-ului.

Protestul a început astăzi, la ora 17.00, și a avut loc în parcarea Shopping City Satu Mare. Oamenii au strigat ”Jos masca”, ”Jos dictatura medicală” sau ”Nu mai ascultați de ocultă”.

Convoiul a ajuns în mai multe orașe din țară, iar punctul final va fi la București, pe data de 18 februarie, în Piața Victoriei.

„Străbatem toată țara într-un efort colosal, pe mai multe trasee însumând peste 3000 Km, cuprinzând sute de localități, pentru a reveni în Capitală, în Piața Victoriei, pe 18 februarie la prânz, cu toate forțele adunate din cele trei provincii istorice românești, pentru victoria finală asupra noii dictaturi ce ni se țese fără voia noastră.

Așteptați-ne cu mașinile voastre la intrarea în localitățile pe care le vom anunța, cu data și ora la care vom ajunge acolo pentru a ne conduce în centrul orașelor voastre. Faceți parte din Convoi și însoțiți-ne după puteri pe un traseu cât mai lung” afirmă organizatorii convoiului.