PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Tânăr specializat pe furturi din magazine. A operat în toată țara, inclusiv în Satu Mare

Un tânăr specializat pe furturi din magazine a operat în toată țara, inclusiv în județul Satu Mare. Ultima dată a încercat să iasă dintr-un magazin cu 9 kilograme de salam.

Hoțul a intrat în magazin, s-a plimbat printre raioane, după care a luat de pe un raft 26 de batoane de salam de vită a 350 de grame pe care le-a pus în rucsacul pe care-l avea asupra sa. Nu a trecut pe la casele de marcat, ci a încercat să iasă pe la intrare, însă a fost oprit de un agent de securitate. Acesta observase rucsacul voluminos şi starea de nelinişte a tânărului. Agentul l-a întrebat dacă are asupra sa produse neplătite, iar tânărul n-a avut de ales decât să confirme, informează Ziarul de Iași.

Potrivit sursei citate, acesta a fost trimis în judecată pentru furt. De altfel, el nu se afla la prima faptă de agest gen. Domiciliat oficial în Bucureşti, tânărul mai fusese condamnat la Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Satu Mare şi alte judecătorii.

La Judecătoria ieşeană, Tănase a fost condamnat la 1 an şi 20 de zile de închisoare, la care se vor adăuga alte 490 de zile, rămase neexecutate dintr-o condamnare anterioară. Sentinţa nu a fost considerată însă suficient de aspră de procurori, care au declarat apel. Acesta va fi judecat în aprilie.