PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Accident mortal în Satu Mare. Bătrân aflat pe bicicletă, acroșat de o mașină

Accident mortal în Satu Mare. Un bătrân, în vârstă de 60 de ani, aflat pe bicicletă, a fost acroșat de o mașină, joi seara, în municipiul Satu Mare.

Biciclistul nu purta imbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, iar bicicleta nu era echipată corespunzător cu sistem de iluminare, potrivit polițiștilor.

„Ajunși la fața locului poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto, de 20 de ani, ar fi acroșat un bărbat, de 60 de ani, care se deplasa în calitate de biciclist, pe aceeași direcție de mers. Acesta nu purta imbrăcăminte cu elemente fluorescent-reflectorizante, iar bicicleta nu era echipată corespunzător cu sistem de iluminare. Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, biciclistul și-a pierdut viața. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Totodată, acestuia I s-au prelevat probe biologice, în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. Verificările în cauză continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM.