PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Seară de Champions League la Pasarella! Ofertă: mici și bere, la 10 lei

Super seară de Champions League la localul Pasarella din municipiul Satu Mare. Seara de sâmbătă, 28 mai, va fi dedicată microbiștilor, care vor avea ocazia să se bucure atât de regalul fotbalistic, cât și de o ofertă de-a dreptul spectaculoasă.

Reprezentanții localului Pasarella din Satu Mare le pregătesc microbiștilor un spațiu perfect pentru o seară de Champions League. Sătmărenii iubitori ai sportului rege sunt așteptați mâine, sâmbătă, 28 mai, în grădina Pasarella pentru a urmări în condiții excelente finala Ligii Campionilor dintre Liverpool și Real Madrid. Mai mult decât atât, cei de la Pasarella vin în fața clienților și cu o ofertă de zile mari.

Sătmărenii, fie ei ’’cormorani’’ sau ’’madridista’’, vor putea mânca și se vor putea răcori cu doar 10 lei. În această sumă, cei prezenți la Pasarella vor primi mici, muștar, pâine, dar și o bere numai bună într-o seară care se anunță de pe acum una incendiară.

,,Sâmbătă seara o dedicăm microbiștilor! Proiectăm meciul în grădina noastră, iar pentru 10 lei primești: o bere, doi mici, pâine și muștar’’, au transmis reprezentanții Pasarella Caffe.

Dacă nu sunteți însă mari fani ai fotbalului, stați liniștiți. Super oferta celor de la Pasarella este valabilă în fiecare weekend.