PortalSM.ro – Stiri Satu Mare

Angajări la Poliția Satu Mare. Recrutări din sursă externă

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 32 posturi vacante de ofițer și agent de poliție, prin încadrarea directă, din sursă externă, a persoanelor cu studii corespunzătoare cerințelor postului și care îndeplinesc condițiile legale, astfel:

Pot participa la concurs, candidaţii care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii:

Înscrierea pentru participarea la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, se realizează în perioada 29.06-12.07.2022 (inclusiv în zilele nelucrătoare), online la adresa de e-mail sursaexterna@sm.politiaromana.ro.

Informaţiile privind înscrierea, condiţiile de participare şi constituirea dosarelor de candidat se pot obţine de pe pagina de internet www.sm.politiaromana.ro, SECTIUNEA CARIERA, POSTURI SCOASE LA CONCURS.

Pentru eventuale nelămuriri se poate lua legătura cu Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare, telefon 0261/807777, interior 20667 sau 20668 de luni până vineri, între orele 09:00 – 15:00.